Premiile Gettie pentru cele mai bune aplicatii, o competitie marca Getjar

Autor:  | Publicat în:  Getjar 1.200 ori
<b>Premiile Gettie pentru cele mai bune aplicatii, o competitie marca Getjar</b>Multumita lui Andi Piftor, care ne-a oferit un pont pe Twitter, am aflat ca Getjar a organizat o competitie care a pus fata in fata cele mai populare aplicatii de pe mobil. Competitia se numeste Gettie, iar printre marii castigatori se numara softul...

Multumita lui Andi Piftor, care ne-a oferit un pont pe Twitter, am aflat ca Getjar a organizat o competitie care a pus fata in fata cele mai populare aplicatii de pe mobil. Competitia se numeste Gettie, iar printre marii castigatori se numara softul Nimbuzz, ceea mai buna aplicatie de pe Symbian.

In ce priveste competitia organizata de Getjar, va reamintim ca acesta este cel de-al doilea cel mai important magazin de aplicatii mobile din lume, cu peste 1 miliard de downloaduri si peste 74.774 aplicatii si jocuri disponibile. Lista de aplicatii participante la concurs a fost de 18 nominalizati, in 6 categorii si cu sute de softuri inscrise.

Iata si categoriile: cea mai buna aplicatie Android, cea mai buna aplicatie BlackBerry, cea mai buna aplicatie Java, cea mai buna aplicatie iPhone, cea mai buna aplicatie Symbian si cea mai buna aplicatie Windows. Cea mai buna aplicatie pentru platforma Android a fost considerata Lookout, care blocheaza orice intruziune si anuleaza problemele de securitate, efectuand si backup. In plus, solutia este ideala daca un handset este furat, indicand locul in care se afla acesta pe Google Maps.

Cea mai bune aplicatie de pe BlackBerry a fost Kayak Flight and Hotel Search, care se conecteaza la Kayak.com si ofera informatii extrase din sute de site-uri de calatorii, care afiseaza cele mai bune preturi, direct pe BlackBerry. Cea mai buna aplicatie de pe Java este WaveSecure Backup, care ruleaza pe terminale non-smartphone si tine in siguranta datele personale ale utilizatorilor.

Premiul Gettie la sectiunea aplicatii iPhone a fost adjudecat de jocul Tap Tap Revenge 3, un soi de Guitar Hero sau Rock Band, cu peste 100 de melodii de jucat. Cea mai buna aplicatie de pe Windows Mobile a fost declarata Opera Mini, faimosul browser super rapid. In cele din urma, marele titlu de "cea mai buna aplicatie a concursului" s-a dus la Layar, un soft de realitate augmentata, care ofera informatii digitale suprapuse imaginii capturate de camera.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×