iPhone 4 versus HTC Desire si cele mai populare terminale Symbian

2.537 ori
<b>iPhone 4 versus HTC Desire si cele mai populare terminale Symbian</b>Cei de la Allaboutsymbian au un articol foarte interesant, in care compara noul iPhone 4 cu HTC Desire si cu cele mai importante terminale Symbian: Sony Ericsson Satio, Samsung i8910 HD si Nokia N8. Acesta este un duel dintre iOS 4, Android 2.1, Symbian^3...

Cei de la Allaboutsymbian au un articol foarte interesant, in care compara noul iPhone 4 cu HTC Desire si cu cele mai importante terminale Symbian: Sony Ericsson Satio, Samsung i8910 HD si Nokia N8. Acesta este un duel dintre iOS 4, Android 2.1, Symbian^3 si Symbian 9.4 S60, ultimul prezent pe Sony Ericsson Satio si pe Samsung i8910 HD.

Tabelul comparativ al acestor terminale arata ca modelul Samsung este cel mai greu, cantarind 148 de grame, in vreme ce SE Satio este cel mai usor, cu o greutate de 126 de grame. Toate aceste handseturi folosesc tastaturi virtuale, cu mentiunea ca iPhone 4, Satio si HTC Desire suporta multitouch, in vreme ce restul telefoanelor folosesc input single touch.

Batalia display-urilor este castigata detasat de iPhone 4, cu al sau ecran de 3.5 inchi, bazat pe tehnologia IPS si suportand o rezolutie de 640 x 960 pixeli. Restul ecranelor folosesc tehnologia AMOLED, in afara de Sony Ericsson Satio, care opteaza pentru un transflective TFT. La capitolul multitasking si procesor, triumfator este Nokia N8, oferind multitasking complet, o cantitate decenta de RAM si un CPU de 680 MHz, plus un procesor grafic.

iPhone 4 versus HTC Desire si cele mai populare terminale Symbian


In mod interesant, este depasit la aceasta categorie chiar si HTC Desire
, cu al sau chipset de 1 GHz, dar si Satio si Samsung i8910 HD, ambele dotat cu procesoare de 600 MHz. Daca doriti o comparatie completa intre toate aceste modele, aruncati o pirivre pe Allaboutsymbian.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×