Lista completa de terminale BlackBerry ce vor fi lansate in 2010, disponibila acum

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.428 ori
<b>Lista completa de terminale BlackBerry ce vor fi lansate in 2010, disponibila acum</b>Producatorul canadian de terminale BlackBerry, RIM a scapat recent pe web o lista foarte detaliata care prezinta modelele sale pe anul 2010. Astfel, aflam informati despre handseturi ca Bold 9800 Slider, BlackBerry Curve 3G, BlackBerry Atlas, Bold 9900 si...

Producatorul canadian de terminale BlackBerry, RIM a scapat recent pe web o lista foarte detaliata care prezinta modelele sale pe anul 2010. Astfel, aflam informati despre handseturi ca Bold 9800 Slider, BlackBerry Curve 3G, BlackBerry Atlas, Bold 9900 si multe altele.

Pentru inceput, descoperim modelul BlackBerry Bold 9800 Slider, cunoscut si sub numele de cod Talladega sau Torch. Terminalul a mai fost scapat pe web de cateva ori, sub forma de imagini, dar iata ca acum ii aflam si specificatiile. Bold Slider va incorpora un ecran touch capacitiv, cu rezolutie de 480 x 360 pixeli, o tastatura glisanta QWERTY, o camera de 5 megapixeli cu blitz, WiFi si conectivitate 3G.

Dotarile noului Bold mai includ 4 GB memorie interna, 512 MB RAM si noul BlackBerry OS 6.0. Handsetul va fi disponibil prin operatorul american AT&T, din august, la un pret cuprins in intervalul $199-$299.

Sub numele de cod Kepler, aflam detalii si despre BlackBerry 9300/9330 Curve 3G, care implementeaza suportul pentru conectivitate 3G pe modelul Curve. Terminalul va sosi in trimestrul 3 al acestui an, disponibil in variante GSM 3G sau EV-DO 3G, cu preturi cuprinse intre $99 si $149. Un alt model nou este BlackBerry Bold Atlas, care va fi lansat pe pietele emergente, cum ar fi China catre finalul anului, la un pret cuprins intre $49 si $149.

Probabil cel mai interesant model din aceasta lista este BlackBery Bold 9900, cunoscut sub numele de cod Onyx Delta. Acest terminal vine cu un ecran touch, o tastatura QWERTY si va rula BlackBerry 6. Telefonul este programat pentru lansare in trimestrul 3/4, la preturi cuprinse intre $199 si $299.

Mai aflam ca RIM pregateste un terminal cu clapeta, cu nume de cod Oxford sau BlackBerry 9870, care va fi disponibil in exclusivitate prin Verizon si va folosi atat un ecran intern, cat si unul extern. Printre dotarile sale se numara o camera de 5 megapixeli, BlackBerry OS 6, iar pretul sau ar putea fi de $199.

Un nou Curve incheie lista de scapari, dotat cu touchscreen si tastatura QWERTY si cunoscut sub numele de cod Dakota. El va fi lansat in trimestrul 4 si ar putea costa intre $199 si $299. Acestea sunt detaliile pe care RIM le-a scapat recent pe web, dar nu garantam ca ele raman batute in cuie, cel putin la capitolul interval de lansare.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×