iPhone 4 versus Samsung Galaxy S si Nokia N8: batalia display-urilor (Video)

7.676 ori
<b>iPhone 4 versus Samsung Galaxy S si Nokia N8: batalia display-urilor (Video)</b>Doua tehnologii sunt de baza in era moderna, cand vine vorba de display-urile smartphone-urilor: LCD si OLED. Acestea au evoluat la randul lor in IPS-LCD, in cazul lui iPhone 4, respectiv Super AMOLED, pe Samsung Galaxy S. Cei de la Phone Arena s-au...

Doua tehnologii sunt de baza in era moderna, cand vine vorba de display-urile smartphone-urilor: LCD si OLED. Acestea au evoluat la randul lor in IPS-LCD, in cazul lui iPhone 4, respectiv Super AMOLED, pe Samsung Galaxy S. Cei de la Phone Arena s-au gandit sa confrunte aceste tipuri de display-uri, adaugand bataliei si handsetul Nokia N8, cu al sau ecran AMOLED.

Ce a rezultat vedeti in clipul de mai jos, dar va stricam surpriza si va spunem de pe acum ca marele castigator este Samsung Galaxy S, cu al sau display Super AMOLED. Ecranul lui Nokia N8 s-a descurcat cel mai prost dintre cele 3, in vreme ce iPhone 4 a avut avantajul unei luminozitati ridicate, dar culorile sale au fost mai spalacite, cel putin in bataia directa a luminii soarelui.

La testele facute in interiorul unei camere, fara sursa de lumina, Super AMOLED a continuat sa domine, oferind culori saturate si imagini clare. In schimb, ecranul IPS LCD de pe iPhone 4 afisa imagini cu o tenta galbuie, iar fundalul intunecat nu era de un negru la fel de profund ca pe Galaxy S. Chiar si cand unghiul de vizualizare a fost schimbat, la 90 sau 45 de grade, Super AMOLED a dominat clar.

In concluzie, desi iPhone 4 are avantajul rezolutiei ridicate, tehnologia display-ului sau nu se ridica inca la nivelul celei Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×