iPhone 4G, acum in variantele Ultra, Deluxe si Long

17.114 ori
<b>iPhone 4G, acum in variantele Ultra, Deluxe si Long</b>Deja conceptele de terminale iPhone se diversifica si se impart in noi serii, de vreme ce modelul 4G este prezentat in nu mai putin de 3 design-uri diferite. Primul este iPhone Ultra, care poate fi admirat in imaginea de mai jos: iPhone Ultra 4G vine cu o...

Deja conceptele de terminale iPhone se diversifica si se impart in noi serii, de vreme ce modelul 4G este prezentat in nu mai putin de 3 design-uri diferite. Primul este iPhone Ultra, care poate fi admirat in imaginea de mai jos:

iPhone Ultra 4G vine cu o carcasa din titan si sticla, un display OLED si o memorie interna de 64 GB, plus un procesor de 1.2 GHz, o camera de 5.2 megapixeli si suport pentru conectivitate 4G. Printre specificatiile sale se mai numara si suportul WiFi, Bluetooth 10x si iPhone OS 2.7. Bateria handsetului concept va rezista la 18 ore de playback video si 48 de ore de playback audio.

iPhone Deluxe concept

Urmatorul pe lista este iPhone 4G Deluxe sau Luxe, dotat cu o incredibila memorie de 128 GB si o carcasa neagra cu decoratiuni mov. Luxe se poate transforma intr-un soi de consola portabila, dupa cum puteti constata aruncand o privire pe imaginile urmatoare. Handsetului i se ataseaza o tastatura si butoane speciale pentru gaming, astfel ca veti putea folosi un veritabil Apple PSP.

iPhone iGame concept

In cele din urma, admiram conceptul iPhone Long, care aminteste mai degraba de un prototip de telefon Intel, prezentat la CES cu an in urma. Aceste designuri au fost create de catre hdi, un adevarat vizionar in ce priveste viitorul seriei iPhone 4G.

iPhone long concept

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×