iPhone 4G, un nou iPod touch si iPad 2, confirmate de o scapare Apple

1.494 ori
<b>iPhone 4G, un nou iPod touch si iPad 2, confirmate de o scapare Apple</b>Ultimele zile au fost dominate clar de stiri in legatura cu tabletul iPad, dar iata ca Apple revine in atentia noastra si cu restul produselor sale. Aparent, cei de la BGR au pus mana pe o sectiune a sistemului de fisiere de pe iPad, descoperind indicii...

Ultimele zile au fost dominate clar de stiri in legatura cu tabletul iPad, dar iata ca Apple revine in atentia noastra si cu restul produselor sale. Aparent, cei de la BGR au pus mana pe o sectiune a sistemului de fisiere de pe iPad, descoperind indicii in legatura cu iPhone 4G, un nou iPod Touch si chiar iPad 2. Iata dovada:

In ce priveste noul iPhone, sistemul de numire al celor de la Apple este bazat pe acea virgula prezenta si in tabelul de mai sus. Astfel, la nivel intern, iPhone 3GS este considerat "iPhone 2", in vreme ce iPhone 3G era varianta 1,2 a originalului, cunoscut drept 1,1. Se pare ca acum vom avea de-a face cu iPhone 3,1, 3,2 si 3,3, conform acestei liste.

Sa ne asteptam oare la 3 versiuni de iPhone 4G? E foarte posibil, de vreme ce zvonurile afirma ca terminalul va sosi pe piata americana atat prin Verizon, cat si AT&T si alti operatori. Acelasi tabel include si numele "iPod 4,1", destul de convingator in legatura cu un nou model. Interesanta este si includerea pe lista a unui nou iPad, sub numele de "iProd2,1". Trebuie sa mentionam ca iPad a fost initial cunoscut sub numele de cod "iProd1,1", cu mult inainte de lansare.

Sa ne asteptam la un nou iPad in 2011 sau mai curand?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×