Noile telefoane Samsung Bada OS vin cu tastaturi QWERTY

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.656 ori
<b>Noile telefoane Samsung Bada OS vin cu tastaturi QWERTY</b>Samsung anunta OS-ul propriu pentru telefoane mobile in luna noiembrie a anului trecut si iata ca deja am inceput sa vedem terminale care adopta aceasta platforma. Printre el se numara nu doar modelul Samsung Wave, ci si 4 alte handseturi, scapate pe web...

Samsung anunta OS-ul propriu pentru telefoane mobile in luna noiembrie a anului trecut si iata ca deja am inceput sa vedem terminale care adopta aceasta platforma. Printre el se numara nu doar modelul Samsung Wave, ci si 4 alte handseturi, scapate pe web in Rusia si prezentate de Samsung Hub.

Evident, Samsung nu a oferit detalii despre noile telefoane, dar putem observa ca ele vin cu display-uri touch si 2 dintre ele prezinta tastaturi full QWERTY. Se pare ca aceste noi modele de terminale Bada OS vor fi vandute la preturi ce pornesc de la 340 de dolari. Va reamintim ca primul model cu acest OS, Wave S8500 va sosi pe piata europeana in aceasta luna la pretul de 515 dolari.

Samsung a anuntat recent ca intentioneaza sa vanda in jur de 1.5 milioane handseturi Bada OS, doar in Rusia, pana la finalul anului.

Telefoane Samsung Bada

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×