iPhone 4G va fi dotat cu un blitz LED, camera frontala; confirmat de iPhone SDK 4.0

1.967 ori
<b>iPhone 4G va fi dotat cu un blitz LED, camera frontala; confirmat de iPhone SDK 4.0</b>Odata cu lansarea lui iPhone OS 4.0, am descoperit noutati ale platformei de pe popularul terminal, cum ar fi modificari ale sectiunii Foto. Aparent, aceata sectiune include acum optiuni ca zoom si autofocus in captura video si posibilitatea de a trimite...

Odata cu lansarea lui iPhone OS 4.0, am descoperit noutati ale platformei de pe popularul terminal, cum ar fi modificari ale sectiunii Foto. Aparent, aceata sectiune include acum optiuni ca zoom si autofocus in captura video si posibilitatea de a trimite imagini prin mail, reducand marimea fisierelor. In plus, o analiza a noului firmware descopera cateva din functiile viitorului iPhone, modelul 4G.

Cunoscut si drept iPhone HD, terminalul va veni cu o metoda de balans a albului si foarte posibil si un blitz LED, dupa cum o dovedesc functiile VCaptureDevice.hasFlash, AVCaptureDevice.flashMode si AVCaptureDevice.hasTorch, descoperite in SDK-ul 4.0. Prin intermediul blitzului, fotografiile realizate cu noul iPhone vor arata mai bine, in special atunci cand ne confruntam cu o iluminare neadecvata.

date iphone

Zvonurile afirma ca noul iPhone va include o camera de 5 megapixeli, o evolutie clara de la cea de 3 MP de pe modelul 3GS. Se pare ca noul handset ar putea incorpora si o camera frontala si suport pentru videoconvorbiri, de vreme ce iPhone OS 4.0 include un proces numit iChatAgent.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×