iPhone 4S depășește bariera de 1 milion de unități la precomandă În 24 de ore

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.246 ori
<b>iPhone 4S depășește bariera de 1 milion de unități la precomandă În 24 de ore</b>Este un milestone uriaș pe care iPhone 4S îl stabilește, deși a primit numeroase critici și se părea că valorile stabilite de iPhone 4 în 2010 nu vor fi depășite. Citeam că numai AT&T - operator de telefonie mobilă din SUA înregistrase...

Este un milestone uriaș pe care iPhone 4S îl stabilește, deși a primit numeroase critici și se părea că valorile stabilite de iPhone 4 în 2010 nu vor fi depășite. Citeam că numai AT&T - operator de telefonie mobilă din SUA înregistrase 200.000 de comenzi în 12 ore.

iPhone 4 adunase 600.000 de unități la precomandă în 24 de ore. Observați că iPhone 4S a fost aproape să dubleze suma respectivă. Prețurile la precomandă în România - aici. Pe lângă iPhone 4S se vor mai vine iPhone 4 de 8 GB și iPhone 3GS de 8 GB.

Nu cred că vreun alt smartphone din 2011 va reuși să depășească 1 milion de unități la precomandă. Este o rețetă pe care au perfecționat-o. Au pus pe iPhone 4S exact ceea ce trebuie ca să vândă. Era perfect dacă umblau puțin la design și aduceau un display mai generos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×