iPhone 4S la precomandă În România

1.904 ori
<b>iPhone 4S la precomandă În România</b>Un magazin online s-ar putea spune că a furat startul cu ghilimele de rigoare și a pus o listă de prețuri pentru iPhone 4S la precomandă. Toate detaliile legate de iPhone 4S le găsiți - aici. Mai jos aveți lista pentru iPhone 4S în variantele de...

Un magazin online s-ar putea spune că a furat startul cu ghilimele de rigoare și a pus o listă de prețuri pentru iPhone 4S la precomandă. Toate detaliile legate de iPhone 4S le găsiți - aici. Mai jos aveți lista pentru iPhone 4S în variantele de 16, 32 sau 64 GB.

Prețurile par a fi ceva mai realiste decât la iPhone 4 când costurile au depășit mult timp valoarea de 1.000 euro. Pentru 2.999 lei primești un smartphone dual-core la 1 GHz cu un procesor grafic performant, ecran de 3.5 inch cu rezoluție de 640x960 pixeli, asistent în limba engleză - Siri, acces la peste 500.000 de aplicații, cameră de 8 Megapixeli care filmează full HD la 1080p.

Voi ce părere aveți?

Presupun că în momentul în care va fi adus oficial se va face o reducere a prețurilor ca la iPad 2 care a cunoscut o scădere de 2 - 300 lei în funcție de versiune cu Wi-Fi/ 3G/ spațiu de stocare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×