iPhone 4S la precomandă În România

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.788 ori
<b>iPhone 4S la precomandă În România</b>Un magazin online s-ar putea spune că a furat startul cu ghilimele de rigoare și a pus o listă de prețuri pentru iPhone 4S la precomandă. Toate detaliile legate de iPhone 4S le găsiți - aici. Mai jos aveți lista pentru iPhone 4S în variantele de...

Un magazin online s-ar putea spune că a furat startul cu ghilimele de rigoare și a pus o listă de prețuri pentru iPhone 4S la precomandă. Toate detaliile legate de iPhone 4S le găsiți - aici. Mai jos aveți lista pentru iPhone 4S în variantele de 16, 32 sau 64 GB.

Prețurile par a fi ceva mai realiste decât la iPhone 4 când costurile au depășit mult timp valoarea de 1.000 euro. Pentru 2.999 lei primești un smartphone dual-core la 1 GHz cu un procesor grafic performant, ecran de 3.5 inch cu rezoluție de 640x960 pixeli, asistent în limba engleză - Siri, acces la peste 500.000 de aplicații, cameră de 8 Megapixeli care filmează full HD la 1080p.

Voi ce părere aveți?

Presupun că în momentul în care va fi adus oficial se va face o reducere a prețurilor ca la iPad 2 care a cunoscut o scădere de 2 - 300 lei în funcție de versiune cu Wi-Fi/ 3G/ spațiu de stocare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×