CyanogenMod 7.1 acum disponibil, suportat pe mai mult de 24 de terminale diferite

1.768 ori
<b>CyanogenMod 7.1 acum disponibil, suportat pe mai mult de 24 de terminale diferite</b>Iată că deși creatorul CyanogenMod Steve Kondik s-a angajat la Samsung, update-urile acestui software personalizat bazat pe Android continuă. Cea mai nouă versiune este Cyanogen Mod 7.1, care include Android 2.3.7. &nbsp; Noul ROM este suportat pe...

Iată că deși creatorul CyanogenMod Steve Kondik s-a angajat la Samsung, update-urile acestui software personalizat bazat pe Android continuă. Cea mai nouă versiune este Cyanogen Mod 7.1, care include Android 2.3.7.

Noul ROM este suportat pe mai mult de 24 de terminale diferite, inclusiv HTC Desire S, Motorola Defy, Samsung Captivate, LG Optimus 2X, Xperia Neo, Xperia Play și multe altele. Rețineți că se lucrează și la un beta al softului în varianta pentru tableta HP TouchPad, deci numai lucruri bune în universul CyanogenMod. LG Optimus 3D și HTC EVO 3D au și ele parte de un beta în lucru, deci vom vedea miracolele personalizării și în 3D.

Acesta este oficial cel mai popular ROM Android, în iulie el atingând peste 500.000 de terminale pe care se afla instalat. Pentru instalare se recomandă ROM Manager, dar puteți descărca și direct noul release de aici, iar instrucțiuni de instalare găsiți aici. Site-ul oficial CyanogenMod a ținut să menționeze implicarea Sony Ericsson în această inițiativă, compania furnizand peste 20 de terminale și asistență tehnică, plus drivere compatibile.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×