iPhone 4S scos din cutie la Mobilissimo.ro, gata să cucerească România! (Video)

2.989 ori
<b>iPhone 4S scos din cutie la Mobilissimo.ro, gata să cucerească România! (Video)</b>A venit și marele moment al sosirii lui iPhone 4S în țara noastră și pe masa noastră de teste, chiar de la evoMAG.ro, ca de obicei vârf de lance al acestor lansări. Terminalul a fost anunțat pe 4 octombrie în SUA, pentru ca apoi să debuteze în...

A venit și marele moment al sosirii lui iPhone 4S în țara noastră și pe masa noastră de teste, chiar de la evoMAG.ro, ca de obicei vârf de lance al acestor lansări. Terminalul a fost anunțat pe 4 octombrie în SUA, pentru ca apoi să debuteze în 6 țări pe 14 octombrie și să vândă peste 4 milioane de unități într-un singur weekend. Ei bine, hai să vedem unboxingul:

Avem de-a face cu un smartphone cu iOS 5 care arată exact ca iPhone 4, în afara a două mici crestături laterale, care corepund noilor antene ale handsetului. Cu alte cuvinte, adio "Grip of death", iar în ce privește conținutul cutiei lui iPhone 4S, găsim înăuntru o serie de manuale, terminalul, un încărcător, un cablu USB și micuța cheie metalică pentru slotul microSIM.

iPhone 4S necesita activare atunci când îl porniți prima oară, fie prin conectarea la PC și cu ajutorul lui iTunes, fie direct via WiFi. Totuși rețineți că ambele metode au nevoie ca un microSIM să fie deja introdus în telefon. Până acum nu pot spune că sunt foarte impresionat de terminal, dar pentru asta trebuie să îl văd la lucru și nu să mă orientez după designul identic cu iPhone 4... Revenim cu Siri și cu toate noutățile din iOS 5 în zilele următoare!

Iată și prețurile la care evoMAG.ro vinde iPhone 4S:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×