iPhone 4S și Siri prezentate Într-un scurt review pe YouTube (Video)

1.382 ori
<b>iPhone 4S și Siri prezentate Într-un scurt review pe YouTube (Video)</b>N-ai fi zis că o voce timidă de puști te va ghida în tainele lui iPhone 4S, nu-i așa? Nu am absolut nici o problemă cu această voce, câtă vreme review-ul este competent, iar cel de mai jos este destul de OK, mai ales pentru cei care se întreabă...

N-ai fi zis că o voce timidă de puști te va ghida în tainele lui iPhone 4S, nu-i așa? Nu am absolut nici o problemă cu această voce, câtă vreme review-ul este competent, iar cel de mai jos este destul de OK, mai ales pentru cei care se întreabă care este mecanismul de funcționare al lui Siri, asistentul virtual de pe iPhone 4S.

După cum probabil știți deja, unul dintre atuurile noului iPhone este, pe lângă procesorul nou și camera mai puternică, sistemul de recunoaștere vocală și feedback avansat, pe numele său Siri. Siri este testat de către reviewerul din clipul integrat în articol, iar algoritmii săi sunt puși la încercare cu tot soiul de fraze, de la cerințe de calcul matematic, la dorința de a afla un loc pe harta sau întrebări personale.

Se pare că Siri este "dresat" să răspundă și la întrebări de genul "Do you love me?" sau "How old are you?" și multe, multe altele. în plus, acest ajutor virtual vă poate servi drept reminder excelent. Recenzia video mai prezintă și o scurtă privire asupra camerei de 8 megapixeli a telefonului, dar și asupra colecției de ziare Newsstand, acest iBooks al ziarelor și revistelor.

V-a convins acest demo/review să vă alăturați milionului de persoane care au comandat iPhone 4S?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×