iPhone 4S și succesul numit China..

Autor:  | Publicat în:  Apple 982 ori
<b>iPhone 4S și succesul numit China..</b>Vorbim de piața cu cel mai mare potențial la nivel global. Apple uimește prin rezultatele financiare de aici. Mă așteptam ca smartphone-urile cu Android să performeze și asta pentru că oferă o sumă de modele și prețurile variază de la ieftin...

Vorbim de piața cu cel mai mare potențial la nivel global. Apple uimește prin rezultatele financiare de aici. Mă așteptam ca smartphone-urile cu Android să performeze și asta pentru că oferă o sumă de modele și prețurile variază de la ieftin la segmentul de top.

Vânzările din China s-au ridicat la 7.9 miliarde dolari în ultimul trimestru, o creștere de 300% față de perioada similară din anul trecut. Și când te gândești că în 2011 au realizat 13.3 miliarde, iar acum într-un singur trimestru au făcut mai multe de jumătate.

într-un timp scurt se va ajunge ca piața chineză să fie mai mare pentru Apple decât întreaga Europa. Tim Cook a și declarat: Pentru China, doar cerul este limita. Nu am văzut niciodată atât de mulți oameni din clasa de mijloc care să-și dorească a achiziționa produse Apple. A devenit numrul 2 pe lista noastră de țări ce ne aduc venituri de top. Primul loc este deținut de SUA.

Apple nici nu a putut să se desfășoare cum trebuie în China. iPad 2 și noul iPad nu au fost aduse aici și asta pentru că aveau o dispută cu Proview în ce privește utilizarea numelui de iPad.

O serie de diagrame care arată cum a evoluat market share-ul veniturilor Apple în diverse zone geografice. Asia Pacific a depășit Europa și pe termen lung va trece și peste America.

iPhone 4S și succesul numit China..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×