iPhone 4S sosește la Orange, Vodafone și Cosmote până la finalul anului

1.910 ori
<b>iPhone 4S sosește la Orange, Vodafone și Cosmote până la finalul anului</b>iPhone 4S nu va sosi în România doar prin retailerii de top, ci și prin operatorii locali, negocierile având loc chiar acum între Apple și Orange, spre exemplu. Informația vine de la Jean-Francois Fallacher, director executiv al Orange România....

iPhone 4Snu va sosi în România doar prin retailerii de top, ci și prin operatorii locali, negocierile având loc chiar acum între Apple și Orange, spre exemplu. Informația vine de la Jean-Francois Fallacher, director executiv al Orange România.

Fallacher a promis informații suplimentare despre lansare în luna noiembrie, dar personal mă aștept la un debut cu surle și trâmbițe în perioada sărbătorilor de iarnă. Din păcate asta înseamnă și că primii veniți vor sta la coadă în fața magazinelor si vor îngheța de frig, asta dacă nu vor primi ceai fierbinte cum s-a întâmplat cu atâta amabilitate la magazinul Cosmote în iarna trecută, atunci când a sosit iPhone 4.

Sau poate că vom vedea o lansare de top la magazinul Vodafone de pe Magheru, cu reflectoare, șampanie, jurnaliști și bloggeri adunați în jurul găștii Maximia și a oficialilor Vodafone. De vreme ce doar Orange face declarații în acest moment, îndrăznesc să afirm că au șanse mari să fie primii din România care oferă noul iPhone cu abonament, cum s-a întâmplat în ultimii ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×