iPhone 4S vine la Vodafone România pe 11.11.2011

1.479 ori
<b>iPhone 4S vine la Vodafone România pe 11.11.2011</b>Vodafone România a confirmat astăzi că noul iPhone 4S va sosi în oferta sa pe 11 noiembrie, citând informațiile Apple despre țările în care urmează să mai sosească noul iPhone. Pe acesta l-ați văzut deja într-o recenzie marca Mobilissimo.ro...

Vodafone România a confirmat astăzi că noul iPhone 4S va sosi în oferta sa pe 11 noiembrie, citând informațiile Apple despre țările în care urmează să mai sosească noul iPhone. Pe acesta l-ați văzut deja într-o recenzie marca Mobilissimo.ro aici, furnizat în teste de către evoMAG.ro.

Printre țările care vor primi noul iPhone vinerea viitoare, pe 11 noiembrie se numără și Albania, Armenia, Grecia, Portugalia, Polonia și România. în acest moment iPhone 4S este disponibil în 29 de țări la nivel internațional, iar până la finalul anului numărul acestora vă ajunge la 70. Terminalul va sosi în variante de culoare albă sau neagră și oferind 16, 32 sau 64 GB spațiu de stocare.

Vă reamintim că acest terminal Apple păstrează designul lui iPhone 4S, dar aduce în plus un procesor dual core Apple A5, o cameră de 8 megapixeli și faimosul asistent virtual Siri. Va fi interesant să vedem cu ce preț va aduce Vodafone în țara noastră smartphone-ul ce rulează iOS 5, mai ales că în perioada următoare același operator va lansa și mult râvnitul Samsung Galaxy Nexus.

Update:

și Orange a anunțat acum câteva clipe disponibilitatea lui iPhone 4S.

iPhone 4S la Orange

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×