Aplicația Google+ pentru Android primește o actualizare de interfață, amintește de Android 4.0

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.723 ori
<b>Aplicația Google+ pentru Android primește o actualizare de interfață, amintește de Android 4.0</b>Odată cu debutul lui Android 4.0 Ice Cream Sandwich am aflat că vor exista schimbări de interfață atât la nivel de Gmail, cât și de Calendar și alte aplicații asociate serviciilor Google. Astfel, nici Google+ nu scapa și aflăm azi că...

Odată cu debutul lui Android 4.0 Ice Cream Sandwich am aflat că vor exista schimbări de interfață atât la nivel de Gmail, cât și de Calendar și alte aplicații asociate serviciilor Google. Astfel, nici Google+ nu scapa și aflăm azi că aplicația a primit o actualizare oficiala, care îi aduce îmbunătățiri de interfață.

Varianta nouă de Google+ poate fi descărcată din Android Market chiar acum, iar lista de modificări ale softului include un consum îmbunătățit al bateriei, schimbări în sistemul de navigare, notificări mai eficiente și suport pentru utilizatorii Google Apps, plus obișnuitele bug fixuri. Văzând capturile de ecran din aplicație nu pot să spun decât "așa da", mai ales că până acum aplicația Google+ nu se ridică la înălțimea celei Facebook, sincer să fiu.

Observați și butoanele navigaționale specifice Android 4.0 pe terminalul pe care a fost realizată captura, semn că Galaxy Nexus are deja parte de Google+ updatat. De remarcat faptul că în Android Market screenshoturile din aplicație au rezoluția de 1280 x 720, indiciu clar cu privire la telefonul pe care a fost testat softul. și acum așteptăm actualizarea lui Google Music, Google Reader și Gmail pe toate terminalele Android.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×