iPhone 5 are parte de jailbreak, nu e disponibil și pentru public Încă

864 ori
<b>iPhone 5 are parte de jailbreak, nu e disponibil și pentru public Încă</b>La această oră sunt sigur că există milioane de oameni care își butonează proaspăt livratul sau cumpăratul iPhone 5 și au început deja să caute tutoriale de jailbreak pe web. Ei bine aflați că hackerii nu au dormit în ultimele 24 ore și au...

La această oră sunt sigur că există milioane de oameni care își butonează proaspăt livratul sau cumpăratul iPhone 5 și au început deja să caute tutoriale de jailbreak pe web. Ei bine aflați că hackerii nu au dormit în ultimele 24 ore și au lucrat la o soluție de jailbreak, ajungând la un rezultat, dar nu unul viabil pentru public.

Grant Paul a postat pe Twitter imaginea pe care o vedeți aici, arătând că noul iPhone, cel alungit rulează Cydia. Jailbreak-ul ar trebui să fie gata și pentru public, în maxim o săptămână zic eu. între timp cozile la iPhone ar fi trebuit să se mai domolească în acest weekend, mai ales că stocurile au fost deja epuizate probabil. în curând va începe un nou val de lansări în alte zeci de țări și mă aștept să ajungă și în România iPhone 5 neoficial saptamana viitoare. în ce privește jailbreak-ul, tot în această săptămână iOS 6.0 a primit un jailbreak pe terminalele cu procesor A4.

Asta înseamnă că modelele iPhone 4, 3GS și iPod Touch de generație a patra au avut parte de această deblocare. Să vedem acum în cât timp va fi jailbreakuit și noul iPod Touch și dacă există vreun hack și pentru micuțul iPod Nano de nouă generație.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×