Samsung testează Tizen OS pe un Samsung Galaxy S III; Platforma viitorului?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.309 ori
<b>Samsung testează Tizen OS pe un Samsung Galaxy S III; Platforma viitorului?</b>E de admirat implicarea Samsung în tot ce înseamnă nou, de la Windows 8 la Windows Phone 8 și de la Tizen la Firefox OS. Acum aflăm că Samsung testează nouă platforma Tizen pe un Samsung Galaxy S III, făcându-ne să ne gândim din nou la...

E de admirat implicarea Samsung în tot ce înseamnă nou, de la Windows 8 la Windows Phone 8 și de la Tizen la Firefox OS. Acum aflăm că Samsung testează nouă platforma Tizen pe un Samsung Galaxy S III, făcându-ne să ne gândim din nou la speculațiile că Sammy ar putea lăsa în urma parteneri că Google și Microsoft și să concentreze pe un OS propriu.

Interesant e că acest producător sud-coreean tocmai a primit certificarea WiFi pentru Galaxy S III în versiunea Tizen. Există și posibilitatea ca de fapt să fie vorba de un device cu specificații similare cu ale lui Galaxy S III. Recent am aflat că Samsung a amânat primele terminale Tizen până în 2013 și că s-ar putea ca în viitor Bada OS să fie unit cu Tizen pentru a crea un OS ideal pentru piața de terminale low/mid-end. Primele smartphone-uri Samsung cu această platformă ar putea fi prezentate la Mobile World COngress 2013, în Barcelona, unde sperăm să ne aflăm și noi pentru a vă transmite informații de la fața locului.

Se speculase la un moment dat că ar trebui să ne așteptăm la versiuni de Galaxy S II (anul trecut) și Galaxy S III (în acest an) cu Windows Phone la bord și aceleași dotări hardware. Dacă acele zvonuri nu s-au adeverit îmi vine greu să cred că Samsung va lansa un Galaxy S III cu Tizen, astfel că e vorba aici probabil doar de un test.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×