iPhone 5 deja are probleme cu furnizorii de componente: Sharp Întârzie producția de panouri pentru ecran

1.299 ori
<b>iPhone 5 deja are probleme cu furnizorii de componente: Sharp Întârzie producția de panouri pentru ecran</b>Dacă zvonurile sunt reale atunci mai avem mai puțin de două săptămâni până ce iPhone 5 va fi realitate și puțin peste 3 săptămâni până ce va sosi în magazinele din SUA. Asta dacă nu există probleme, evident, precum cele de producție pe...

Dacă zvonurile sunt reale atunci mai avem mai puțin de două săptămâni până ce iPhone 5 va fi realitate și puțin peste 3 săptămâni până ce va sosi în magazinele din SUA. Asta dacă nu există probleme, evident, precum cele de producție pe care le are Sharp acum, când vine vorba de panouri pentru ecranul noului iPhone.

Cei apropiați de companie afirmă că Sharp plănuia să înceapă livrările de ecrane pentru iPhone până la finalul lui august, dar au avut probleme cu producția de masă. Nu e nici acum prea clar când vor începe asiaticii să își livreze componentele și trebuie să aflați că Sharp este doar unul dintre cei 3 furnizori de panouri LCD pentru următorul telefon Apple. Alți doi furnizori sunt Japan Display Inc, un conglomerat care include 3 mari producători japonezi de ecrane și LG Display.

LG Display și Japan Display și-au început deja livrările către Apple și rămâne de văzut dacă întârzierea Sharp va afecta numărul de unități iPhone 5 disponibile în magazine la lansare. E vorba aici despre panouri în cell touch, care implică o nouă tehnologie ce face ecranul mai subțire, prin integrarea senzorilor touch în LCD, eliminând nevoia unui strat separat touch. Panourile in cell touch sunt mai greu de produs din punct de vedere tehnologic, deci poate de aici provin problemele celor de la Sharp.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×