IFA Berlin 2012: Huawei prezintă un preview al Emotion UI, interfață pentru telefoanele sale cu Android

1.116 ori
<b>IFA Berlin 2012: Huawei prezintă un preview al Emotion UI, interfață pentru telefoanele sale cu Android</b>V-am spus de multe ori că Huawei are ambiții mari, îi ajută sectorul de telecomunicații și rețele unde cota lor de piață la nivel mondial a crescut consistent de-a lungul timpului. Investesc puternic în telefoane inteligente și ofensiva...

V-am spus de multe ori că Huawei are ambiții mari, îi ajută sectorul de telecomunicații și rețele unde cota lor de piață la nivel mondial a crescut consistent de-a lungul timpului. Investesc puternic în telefoane inteligente și ofensiva europeană este aproape de a începe atât cu telefoane dual-core cât și quad-core.

La IFA Berlin 2012 au ales să prezinte un preview al interfeței grafice numită Emotion UI. Să vedem ce-și doresc ei cu acest UI:

Emotion UI este o reflecție a filosofiei bazată pe empatia față de nevoile publicului și pe care Huawei o urmează – “conceput de consumatori pentru consumatori”. Atunci când am construit această interfață, am vorbit cu utilizatorii pentru a afla ce își doresc de la smartphone-urile lor, ce fel de experiențe vor să aibă atunci când le folosesc. Pe lângă aceasta, ne-am gândit la ceea ce ne dorim și noi, ca și consumatori, de la smartphone-urile noastre. Echipa a avut permanent în minte oamenii, înaintea tehnologiei. Credem că doar urmând consumatorii și nevoile lor putem dezvolta produse pe care aceștia să le iubească”, a declarat Dennis Poon, Global UI Design Director, Huawei Device.

Huawei spune că a dezvoltat interfața în funcție de nevoile clienților / publicului / utilizatorilor. Au sosit și câteva detalii legate de Emotion UI:

UniHome - combinație între ecranul de star și meniul principal. Me Widget - un patent Huawei - include conținut media și o parte dintre funcțiile telefonului. Vorbim de un widget customizabil;

Intelligent Profiles - sunt câteva predefinite: Standard, Driving, Sleep, Outdoor, Meeting. Se oferă un control extins în profile de la luminozitatea display-ului până la volumul soneriei;

Smart Tutorial - pentru cei care sunt la început și nu au ajuns la un nivel mai ridicat al cunoștințelor în ce privește tehnologia și funcțiile unui smartphone Android.

Personalizare - teme, imagini de fundal, cinci teme preinstalate, wallpaper animat pentru vreme.

Aștept să văd Emotion UI la lucru, informațiile din comunicatul de presă nu m-au dat pe spate prin cine știe ce funcții avansate. Este un preview și mai multe detalii în Q4 2012 când ar trebui să și vedem telefoane inteligente Huawei cu Emotion UI.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×