iPhone 5 disponibil deja În China... clonat, dar cu indicii despre modelul real

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 4.808 ori
<b>iPhone 5 disponibil deja În China... clonat, dar cu indicii despre modelul real</b>Când ești autorul chinez al unei clone, fie de magazin sau telefon Apple, ai ca muza un produs real, nu-i așa? Pe asta mă bazez când mă declar încântat de imaginile de mai jos, ce prezintă un iPhone 5 deja lansat în China. Cum așa? Evident,...

Când ești autorul chinez al unei clone, fie de magazin sau telefon Apple, ai ca muza un produs real, nu-i așa? Pe asta mă bazez când mă declar încântat de imaginile de mai jos, ce prezintă un iPhone 5 deja lansat în China. Cum așa? Evident, printr-o clonă a terminalului real, care a ajuns pe web datorită celor de la Gizchina.

Asta presupune ca un anumit norocos să fi văzut un terminal Apple de nouă generație și apoi să-l fi clonat. Sau un ochi foarte ager a strâns toate zvonurile de pe Internet, câteva concepte și a pus de o copie de presupus iPhone 5. Rezultatul este un telefon care costă doar 108 dolari, vine cu suport pentru WiFi, 64 GB memorie internă și o carcasă cu grosime de doar 7 mm.

iPhone 5

Nu garantez cantitatea de memorie internă și nici măcar camerele duale care ne sunt promise sau blițul LED. Amuzant e faptul că device-ul rulează un sistem de operare bazat pe Java și vine cu suport MP3 și MP4. Java este la ani lumină depărtare de iOS 5 și nu există nici măcar loc de comparație între cele două. în ce privește designul, observăm spatele curbat ce amintește de iPhone 3GS și remarcăm și că smartphone-ul a devenit mai subțire decât predecesorii săi.

în acest moment Samsung Galaxy S II și câteva telefoane NEC dețin recordul de "cel mai subțire smartphone". Va stabili iPhone 5 noi standarde și va împrumuta din designul lui iPhone 3GS? Până acum așa par a sta lucrurile... în țara clonelor, cel puțin.

iPhone 5

iPhone 5

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×