LG Optimus Pad scos din cutie la Mobilissimo.ro - vine cu ochelari 3D și o cameră duală 3D (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.866 ori
<b>LG Optimus Pad scos din cutie la Mobilissimo.ro - vine cu ochelari 3D și o cameră duală 3D (Video)</b>LG Optimus Pad este autointitulată "prima tabletă 3D", dar aspectul său tridimensional constă doar în camera duală 3D din partea din spate. Nici urmă de ecran 3D, dar până să trecem la critici, aflați că avem tableta în teste, oferită de...

LG Optimus Pad este autointitulată "prima tabletă 3D", dar aspectul său tridimensional constă doar în camera duală 3D din partea din spate. Nici urmă de ecran 3D, dar până să trecem la critici, aflați că avem tableta în teste, oferită de către evoMAG.ro. Mai jos vedeți și unboxingul acestui device, pe care îl găsiți la evoMAG la prețul de 3.449 lei.

în cutia acestei prime tablete LG se afla ochelarii anaglifici (lentila roșie/cyan), un încărcător, un cablu microUSB, un adaptor pentru cablu, un cablu HDMI și un manual. Aflați că terminalul rulează Android 3.0 Honeycomb, vine cu o diagonală de 8.9 inchi și camere duale de 5 megapixeli, capabile de captură 3D video 720p la 30 fps.

Tableta cântărește 621 de grame și este destul de greu de ținut cu o singură mână, sincer să fiu. Primul contact este totuși unul plăcut, apreciez designul terminalului, care tinde mai degrabă spre utilizare în mod portrait, decât landscape. Despre aceasta și multe altele veți afla în recenzia completă, publicată în zilele următoare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×