Cea mai nouă clonă din China: un Întreg Apple Store clonat!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.234 ori
<b>Cea mai nouă clonă din China: un Întreg Apple Store clonat!</b>Chinezii sunt cei mai buni la realizarea de terminale clonate, dar meșteșugul lor nu se oprește aici... Astfel, mă surprinde și nu prea să aflu că în China există chiar un Apple Store clonat după magazinul original al companiei din Cupertino....

Chinezii sunt cei mai buni la realizarea de terminale clonate, dar meșteșugul lor nu se oprește aici... Astfel, mă surprinde și nu prea să aflu că în China există chiar un Apple Store clonat după magazinul original al companiei din Cupertino.

Magazinul pare autentic, cel puțin până observăm scrisul cu litere mari "Apple Stoer", care scoate la iveală șaradă. Măcar numele produselor sunt corecte, iar angajații sunt îmbrăcați și se comportă cam ca și cei de la un Apple Store veritabil. Pe lângă milioanele de iPhone-uri active în rețeaua China Mobile în vreme ce operatorul nici măcar nu vinde oficial telefonul, iată că magazinul este încă un motiv pentru Steve Jobs și ai lui să ignore piața chineză.

Cea mai nouă clonă din China: un Întreg Apple Store clonat!

Totuși, cu sute de milioane de potențiali clienți, e foarte greu să ignori o astfel de țară, chiar și când ea creează pe bandă rulantă clone și copii ale produselor tale. Nu cu mult timp în urmă am văzut și un comediant asiatic imitându-l pe Steve Jobs și convingându-ne că asiaticii sunt cu adevărat capabile să creeze replici la orice produs internațional de marcă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×