iPhone 5 lansat la mijlocul lui septembrie, operatorii au Început pregătirile!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.597 ori
<b>iPhone 5 lansat la mijlocul lui septembrie, operatorii au Început pregătirile!</b>După ce am aflat de la operatorul elvețian Swisscom că au început pregătirile pentru lansarea lui iPhone 5 în Europa în octombrie și în SUA în septembrie, iată că o nouă sursă ne dezvăluie informații similare. Acestea au ajuns în...

După ce am aflat de la operatorul elvețian Swisscom că au început pregătirile pentru lansarea lui iPhone 5 în Europa în octombrie și în SUA în septembrie, iată că o nouă sursă ne dezvăluie informații similare. Acestea au ajuns în exclusivitate la blogul BGR, care ne informează că AT&T a început deja să comunice planurile de lansare filialelor sale.

AT&T este primul operator care a lansat iPhone în SUA și a beneficiat ani buni de exclusivitate, înainte ca Verizon să intre pe fir. în ce privește lansarea noului iPhone, acesta ar urma să soseasa la mijlocul lunii septembrie, iar AT&T roagă managerii să termine sesiunile de training până atunci. Astfel angajații vor fi gata să facă fața numărului mare de clienți și cozilor enorme specifice debutului unui nou iPhone.

între timp Apple a început să angajeze personal în plus pentru a face față lansării noului produs. E interesant să vedem că în vreme ce Research în Motion, creatorul de BlackBerry-uri concediază 2000 de persoane, gigantul din Cupertino face angajări. Poate astfel vor migra și angajații de la RIM... Revenind la debutul lui iPhone 5, se pare că ar trebui să ne așteptăm la un anunț oficial la finalul lunii august, dacă totul merge bine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×