Poate cea mai rentabilă achiziție a momentului; LG Optimus 7 la ~200€

Autor:  | Publicat în:  LG 2.405 ori
<b>Poate cea mai rentabilă achiziție a momentului; LG Optimus 7 la ~200€</b>Nu știu unde greșește Microsoft, sau de ce terminalele cu Windows Phone 7 n-au avut magnet la public, însă cu siguranță în acest moment cumpărarea unui telefon care rulează acest sistem de operare, e cea mai rentabilă alegere pentru cei care...

Nu știu unde greșește Microsoft, sau de ce terminalele cu Windows Phone 7 n-au avut magnet la public, însă cu siguranță în acest moment cumpărarea unui telefon care rulează acest sistem de operare, e cea mai rentabilă alegere pentru cei care doresc să achiziționeze un telefon performant, la preț modic.

Ieri vă indicam Samsung Omnia 7 ca fiind o opțiune de luat în seamă, acesta la prețul de numai 1.178 lei e poate cea mai bună alegere, întrucât dintre telefoanele ce rulează sistemul de operare Microsoft, acesta s-a comportat cel mai bine în testele noastre.

Azi vă propun un alt Windows Phone, e vorba de LG Optimus 7, pe care vi l-am prezentat în detaliu aici. Telefonul are un preț aproape incredibil pentru ceea ce ne oferă! Display touch WVGA capacitiv de 480x800 pixeli (3,8 inchi), memorie internă de 16 Gb, procesor Qualcomm de 1GHz, 512MB RAM și 512MB ROM și opțiuni de conectivitate variate, fie că e vorba de Bluetooth stereo cu A2DP, GPS, 3G (HSDPA/HSUPA), WiFi sau DLNA.

Totuși ce se face remarcat, e funcția Panorama Shot a camerei sale de 5 megapixeli. Aceasată aplicație care nu se regăsește la celalalte telefoane WP7, vă permite fotografierea unor imagini panoramice de excepție! O remarcă personală legat de design și materialele folosite în construcția acestui telefon: e cel mai "lucrat" device cu sistem de operare WP care a trecut prin redacția Mobilissimo.ro, acest lucru se observă chiar și la modalitatea elegantă de înlăturare a capacului bateriei.

 în final, ca să nu vă țin în suspans legat de afirmația mea de mai sus cum că acest telefon ar avea un preț incredibil de mic, aflați că-l puteți achiziționa de la evoMAG.ro cu 869 lei, ori puteți opta pentru eMAG.ro, unde primiți TVA-ul înapoi dacă cumpărați telefonul la prețul de 1.199 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×