iPhone 5 prinde contur: produs de Foxconn, dotat cu chip baseband Qualcomm?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.185 ori
<b>iPhone 5 prinde contur: produs de Foxconn, dotat cu chip baseband Qualcomm?</b>Zvonuri din cadrul companiei Apple afirma ca rotitele mintilor luminate din Cupertino s-au pus in miscare si un nou iPhone este in proces de dezvoltare. Numit deocamdata iPhone 5, terminalul va fi produs de aceeasi companie chineza Foxconn, dar va inlocui...

Zvonuri din cadrul companiei Apple afirma ca rotitele mintilor luminate din Cupertino s-au pus in miscare si un nou iPhone este in proces de dezvoltare. Numit deocamdata iPhone 5, terminalul va fi produs de aceeasi companie chineza Foxconn, dar va inlocui chipul baseband furnizat de Infineon/Intel cu unul Qualcomm.

Trebuie mentionat ca firma Infineon a fost recent achizitionata de catre Intel pentru o suma impresionanta, probabil determinata de faptul ca aceasta companie furniza chipuri celor de la Apple. Mai aflam ca iPhone 5 va include tot un procesor principal creat in-house (de catre Apple), aidoma lui A4, modelul de CPU de pe iPhone 4, iPad si cel mai nou iPod Touch.

E foarte posibil ca Apple sa renunte si la chipul Infineon de pe iPad 3G, dupa cum ne informeaza acest site chinezesc . Aceasta mutare pare a avea de-a face cu "legendarul" iPhone CDMA, care va sosi la un moment dat in viitor in oferta operatorului Verizon. Astfel, daca firma lui Steve Jobs produce un iPhone CDMA, chipul baseband Qualcomm va fi necesar, de vreme ce Qualcomm a inventat tehnologia CDMA.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×