LG Optimus 7 in actiune! Impresionantul handset WP 7 ni se prezinta (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.317 ori
<b>LG Optimus 7 in actiune! Impresionantul handset WP 7 ni se prezinta (Video)</b>Prezentat la Berlin, in cadrul showului IFA 2010, LG Optimus 7 este primul telefon Windows Phone 7 anuntat oficial pana acum. Il puteti vedea in actiune in clipul de mai jos, iar imaginile incluse in articol sunt mai mult decat graitoare cu privire la...

Prezentat la Berlin, in cadrul showului IFA 2010, LG Optimus 7 este primul telefon Windows Phone 7 anuntat oficial pana acum. Il puteti vedea in actiune in clipul de mai jos, iar imaginile incluse in articol sunt mai mult decat graitoare cu privire la designul sau atractiv.

Cunoscut atat drept LG Optimus 7, cat si LG GW910 si LG Panther, acest smartphone nu a intrat inca in faza de productie, deci avem de-a face doar cu un prototip deocamdata. Functia principala a acestui handset, cea care il face atractiv este suportul DLNA, tehnologie care permite realizarea de streaming al continuturilor pe televizoare si alte gadgeturi compatibile.

Optimus 7 are o lista de specificatii misterioasa deocamdata, dar stim ca terminalul suporta multimedia sharing, playback 720p HD si ca vine macar cu un procesor de 1 GHz si 512 MB RAM pentru a rula WP 7. Mai multe detalii vom afla probabil odata cu dezvaluirea pretului acestui model.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×