iPhone 5 și iPad 3 vin din septembrie

1.581 ori
<b>iPhone 5 și iPad 3 vin din septembrie</b>Producători de componente din Taiwan au început pregătirile pentru componentele ce asamblate vor deveni iPhone 5 și iPad 3. Despre iPhone 5 am citit o groază de zvonuri și date, dar nimic relevant. iPad 3 mi se pare chiar o surpriză după ce iPad 2...

Producători de componente din Taiwan au început pregătirile pentru componentele ce asamblate vor deveni iPhone 5 și iPad 3. Despre iPhone 5 am citit o groază de zvonuri și date, dar nimic relevant. iPad 3 mi se pare chiar o surpriză după ce iPad 2 a avut lansarea oficială în SUA în luna martie. în general ne obișnuisem ca Apple să-și reîmprospăteze nișele, o dată pe an.

Sursa afirmă că iPad 3 va fi și mai subțire, probabil că va coborî sub valoarea lui Samsung Galaxy Tab 10.1 și 8.9 de 8.5 mm și va avea un ecran cu 250dpi.

Producția lui iPhone 5 va începe în august 2011 într-un volum scăzut și va avea o creștere foarte puternică în septembrie 2011. Se așteaptă ca vânzările de iPhone să totalizeze în al treilea trimestru 24 - 25 milioane unități, iar 6 - 7 milioane ar trebuie să fie iPhone 5. Pentru 2011 se așteaptă ca Apple să vândă 85 de milioane de iPhone-uri, iar iPad în jur de 40 de milioane.

Cifrele de mai sus cred că au băgat spaimă, în sensul figurat, în companii precum Google, Samsung, LG, Motorola, Asus, ș.a.m.d. Sintagma Apple rules este valabilă 100%. Aproape că nu au rival în domeniul telefoanele cu sistem de operare, al tabletelor. iOS este pus pe șine și merge precum TGV-ul depășind concurența în venituri, număr de aplicații și descărcări.

Vă propunem și un grafic privind zvonurile referitoare la iPhone 5 (click pe imagine pentru a mări - via ):

InfoGrafic

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×