iPhone 5C disponibil de azi la evoMAG.ro; Cel mai colorat iPhone e aici!

1.668 ori
<b>iPhone 5C disponibil de azi la evoMAG.ro; Cel mai colorat iPhone e aici!</b>După ce varianta Space Gray de iPhone 5s a ajuns la evoMAG.ro, iată că și modelul 5C este aici, într-o varietate de culori. începând de azi terminalul cu carcasă&nbsp;din plastic colorat poate fi comandat de la retailerul anterior amintit. &nbsp;...

După ce varianta Space Gray de iPhone 5s a ajuns la evoMAG.ro, iată că și modelul 5C este aici, într-o varietate de culori. începând de azi terminalul cu carcasă din plastic colorat poate fi comandat de la retailerul anterior amintit.

Deocamdată este disponibil la vânzare doar modelul de 16 GB pe alb, dar în următoarea săptămâna vor sosi și unități colorate și cu 32 GB memorie internă. Adrian Dumitru, project manager evoMAG.ro esimează că într-o săptămână vor fi vândute cel mult 20 de modele iPhone 5C. Noul telefon aduce o carcasă din policarbonat și specificațiile lui iPhone 5.

Culorile disponibile vor fi verde, albastru, galben, roșu și alb. Sub carcasă se afla un schelet din oțel, care oferă un grad ridicat de rezistență terminalului. în plus, iPhone 5C vine cu o cameră iSight de 8 MP, 13 benzi LTE și o gamă variate de filtre în aplicația cameră. iPhone 5C e dotat și cu o nouă cameră frontală FaceTime HD, cu pixeli mai mari și BSI.

La evoMAG.ro acest model costă 2.999 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×