Google actualizează Gmail și Hangouts pentru Android

1.175 ori
<b>Google actualizează Gmail și Hangouts pentru Android</b>în așteptarea lui Android 4.4 KitKat, e momentul ca Google să își mai actualizeze aplicațiile Android principale. Astăzi aflăm că Gmail și Hangouts au primit update-uri și mai jos vă spunem despre ce e vorba exact. &nbsp; Hangouts a înlocuit...

în așteptarea lui Android 4.4 KitKat, e momentul ca Google să își mai actualizeze aplicațiile Android principale. Astăzi aflăm că Gmail și Hangouts au primit update-uri și mai jos vă spunem despre ce e vorba exact.

Hangouts a înlocuit Google Talk în această vară, iar utilizatorii nu au fost chiar entuziaști cu privire la această înlocuire. Problema principală era faptul că utilizatorii nu își dădeau seama dacă persoanele pe care încercau să le contacteze erau online sau nu. Ca de obicei, Google răspunde la feedback și rezolvă problema. Cum?

Hangouts

Prin intermediul acestui update, care aduce un indicator verde/gri pentru a arăta dacă utilizatorul e on sau offline. Puteți acum și să ascundeți contactele și aveți noi tooluri pentru browsing prin lista de contacte. Gmail a primit la rândul său o mică actualizare, în special în zona de layout al conversațiilor. Astfel, va fi mai ușor de ordonat un lanț de mailuri pe baza unui design tip "card" popularizat de Google Now.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×