iPhone 5S ar putea avea camera frontală de 2 MP și captură duală ca LG Optimus G Pro/Galaxy S4

1.098 ori
<b>iPhone 5S ar putea avea camera frontală de 2 MP și captură duală ca LG Optimus G Pro/Galaxy S4</b>După câteva zvonuri despre iPad Mini 2 și iPad 5, revenim la telefoane mobile și aflăm și câteva detalii despre iPhone 5S. Fie că noul model va fi de fapt iPhone 6 sau iPhone 5S, handsetul ar urma să vină cu o cameră frontală îmbunătățită...

După câteva zvonuri despre iPad Mini 2 și iPad 5, revenim la telefoane mobile și aflăm și câteva detalii despre iPhone 5S. Fie că noul model va fi de fapt iPhone 6 sau iPhone 5S, handsetul ar urma să vină cu o cameră frontală îmbunătățită de 2 megapixeli.

Cât de mult contează o cameră frontală bună? Ei bine, HTC s-a ocupat cu mare atenție de camera frontală de pe modelul One, care vine cu lentila wide angle, captura Full HD și chiar și HDR. Revenind la noul iPhone, el va rula iOS 7.0, va suporta captura video Full HD și va beneficia și de o nouă funcție numită dual shot. Aceasta este similară cu captura duala de pe Samsung Galaxy S4 și LG Optimus G Pro.

E vorba despre includerea celui care realizează captura foto/video în fotografie sau clip, prin utilizarea camerei frontale. Se pare că funcția dual shot va sosi în exclusivitate pe iPhone 5S și nu și pe iPhone-urile mai vechi. Mă aștept ca departamentul de marketing de la Apple să deghizeze foarte frumos aceasta inovație, pentru a o face să pară unică și nu "clonată" de la Samsung și LG.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×