iPhone 5S fotografiat și În varianta gri "grafit"; Iată mai multe imagini!

2.231 ori
<b>iPhone 5S fotografiat și În varianta gri "grafit"; Iată mai multe imagini!</b>Deja ne-am obișnuit ca blogul Sonny Dickson să ne aducă noi imagini cu iPhone 5S și 5C, iar astăzi avem parte de o galerie detaliată cu o variantă de culoare nouă pentru iPhone 5S. &nbsp; E vorba despre gri "grafit" și remarcăm că partea...

Deja ne-am obișnuit ca blogul Sonny Dickson să ne aducă noi imagini cu iPhone 5S și 5C, iar astăzi avem parte de o galerie detaliată cu o variantă de culoare nouă pentru iPhone 5S.

E vorba despre gri "grafit" și remarcăm că partea superioară și inferioară a handsetului este neagră cu această ocazie. încă nu e foarte clar dacă Apple va respecta tradiția și va lansa doar un iPhone nou alb și negru pe 10 septembrie, sau dacă vom vedea și varianta aurie "champagne" intrând în standardul culorilor. Ei bine, nuanța gri ar putea transforma modelele inițiale într-un cvartet, dacă ne luăm după Sonny Dickson.

iPhone 5S fotografiat și În varianta gri "grafit"; Iată mai multe imagini!

iPhone 5S și 5C pot primit lejer premiul pentru cele mai prost păstrate secrete Apple și personal cred că Apple a intrat în rândul lumii și a început să scape informații pentru a stârni interesul publicului. Această strategie a fost aplicată de multe alte companii, de la Samsung la LG și de la HTC la Nokia și chiar persoane ca @evleaks o confirmă. Credeți că a trecut și Apple la "scurgeri de informații" controlate?

iPhone 5S fotografiat și În varianta gri "grafit"; Iată mai multe imagini!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×