Sony Honami are parte de o scăpare care Îi confirmă numele oficial: Sony Xperia Z1

1.446 ori
<b>Sony Honami are parte de o scăpare care Îi confirmă numele oficial: Sony Xperia Z1</b>în ultimele 2 luni nu cred că a existat o săptămână în care nu aflăm noi informații despre Sony Honami, cunoscut și drept Sony Xperia Z1. Acest cameraphone de 20.7 megapixeli va sosi la IFA 2013, în aceeași zi cu Galaxy Note 3, iar azi primim...

în ultimele 2 luni nu cred că a existat o săptămână în care nu aflăm noi informații despre Sony Honami, cunoscut și drept Sony Xperia Z1. Acest cameraphone de 20.7 megapixeli va sosi la IFA 2013, în aceeași zi cu Galaxy Note 3, iar azi primim o confirmare legată de numele său.

Honami era doar un nume de cod, se pare, iar ce vedeți în imaginile din acest articol sunt machete ale celor mai populare handseturi Sony ale momentlui. La mijloc, între Xperia Z și Xperia Z Ultra se afla chiar noul model, Sony Xperia Z1, după cum e confirmat pe ecranul său. Strategia de branding pentru aceste device-uri intra clar sub umbrelă proiectului "One Sony" inițiat de CEO-ul Kaz Hirai.

Sony Xperia Z1

Va fi interesant de văzut cum va fi numit Sony Honami Mini, un alt subiect de zvonuri des întâlnit în ultima vreme. Dacă mă întrebați pe mine, toate aceste terminale cu Xperia Z în nume pot induce publicul în eroare, dar deja cred că Sony a rămas fără litere ale alfabetului pentru a numi modelele din seria Xperia și trebuie să treacă la numere acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×