iPhone 5S la Mobilissimo.ro! Urmează luni unboxing și peste o săptămână review!

2.950 ori
<b>iPhone 5S la Mobilissimo.ro! Urmează luni unboxing și peste o săptămână review!</b>Da! Chiar ne-a sosit în teste și asta datorită celor de la PC Commerce, care în trecut ne-au furnizat spre a fi prezentate și terminale BlackBerry. Se pare că firma din Timișoara este printre primele, dacă nu chiar prima din țară, care se poate...

Da! Chiar ne-a sosit în teste și asta datorită celor de la PC Commerce, care în trecut ne-au furnizat spre a fi prezentate și terminale BlackBerry. Se pare că firma din Timișoara este printre primele, dacă nu chiar prima din țară, care se poate lăuda cu faptul că iPhone 5S, la ei, se afla pe stoc (stoc limitat)!

Tare am fi dorit să primim versiunea Champagne Gold, dar aceasta e mai greu de găsit decât aurul în aceste zile, totuși, suntem bucuroși că vă vom putea prezenta acest nou telefon Apple, foarte repede, și-l avem pe masa de teste la doar 11 zile de la lansarea din Statele Unite!

iPhone 5S la Mobilissimo.ro! Urmează luni unboxing și peste o săptămână review!

Nu vă plictisesc cu specificațiile lui iPhone 5, însă vă promit că luni vom posta pe YouTube unboxing-ul lui iPhone 5S și în weekend-ul ce urmează, Alex vă va prezenta telefonul într-un video review, cum doar el știe să o facă!

Pret iPhone 5S in Romania

Până atunci vă las să vă delectați cu imaginile cutiei încă sigilate și cu îndemnul de a da bookmark magazinului online PC Commerce!

Pe luni deci!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×