Nokia Lumia 1520 Își face apariția din nou În imagini, de această dată din China

1.443 ori
<b>Nokia Lumia 1520 Își face apariția din nou În imagini, de această dată din China</b>în imaginea de mai jos avem phabletul Nokia Lumia 1520, terminal cu ecran de 6 inch, care a ajuns deja pe web de câteva ori. Interesant e că de această dată câteva dintre tile-uri sunt acoperite cu negru, probabil pentru a nu dezvălui sursa...

în imaginea de mai jos avem phabletul Nokia Lumia 1520, terminal cu ecran de 6 inch, care a ajuns deja pe web de câteva ori. Interesant e că de această dată câteva dintre tile-uri sunt acoperite cu negru, probabil pentru a nu dezvălui sursa scăpării.

Observați că acum încap pe ecran și 6 tile-uri de mici dimensiuni sau unul wide și unul mediu simultan. Ecranul pe care îl vedeți aici este unul 1080p, iar phabletul urmează să debuteze pe 22 octombrie, dacă ne luăm după speculații recente. Se zvonește și că acest device va sosi în SUA prin AT&T pe 8 noiembrie și va fi disponibil în 4 culori: roșu, galben, alb și negru.

Unul dintre cele mai atractive aspecte la acest produs este bateria de 3400 mAh. Sunt tare curios ce fel de design va avea acest device și dacă Nokia a reușit să îl mențină la o grosime și greutate rezonabilă. Vom afla peste o lună, dar până atunci începe să pară tot mai clar că nu vom avea și un stylus pe acest phablet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×