iPhone 5s primește Încărcare wireless cu ajutorul unui accesoriu special; Acesta e WiTricity! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.407 ori
<b>iPhone 5s primește Încărcare wireless cu ajutorul unui accesoriu special; Acesta e WiTricity! (Video)</b>încărcarea wireless e atât de populară încât se vorbește deja despre mecanisme speciale de acest gen integrate în mesele de la Starbucks și McDonald&#39;s . Ei bine, dacă de obicei telefoanele Android și modelele Lumia primeau această funcție...

încărcarea wireless e atât de populară încât se vorbește deja despre mecanisme speciale de acest gen integrate în mesele de la Starbucks și McDonald's . Ei bine, dacă de obicei telefoanele Android și modelele Lumia primeau această funcție de încărcare, acum și un iPhone 5s beneficiază de ea prin intermediul lui WiTricity.

WiTricity folosește rezonanța și nu inducția pentru a încărca un terminal via wireless, de la o distanță de câțiva inch sau chiar și prin alte obiecte. Compania din spatele acestei inițiative a oferit o demonstrație, folosind un aparat special cu rezonanță magnetică și anunțând un încărcător wireless pentru iPhone 5 și 5s. Există două tehnologii principale pentru încărcarea fără fir în ziua de azi: inducția magnetică sau rezonanța magnetică.

Avantajul rezonantei este că permite încărcarea de la distanță, în vreme ce inducția necesita proximitate. Astfel folosind primul procedeu nu veți avea nevoie de un panou special de încărcare sau alt accesoriu special lipit de handset. După cum vedeți și în clipul de mai jos, trebuie să plasați doar telefonul aproape de încărcător și va începe încărcarea. îmi pot imagina o noptieră de acest gen... Mă întreb dacă oare există și riscuri cu privire la sănătatea utilizatorului totuși.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×