Șeful executiv Blackberry - John S. Chen - renunță la funcția de interimat, pentru cea de CEO cu drepturi depline

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 669 ori
<b>Șeful executiv Blackberry - John S. Chen - renunță la funcția de interimat, pentru cea de CEO cu drepturi depline</b>Se pare că șeful executiv BlackBerry, John S. Chen, a renunțat la funcția de interimar pe acest post. Adam Emery, purtător de cuvânt al companiei BlackBerry a confirmat schimbarea de titulatură, iar în cadrul show-ului CES 2014, Chen a promis că...

Se pare că șeful executiv BlackBerry, John S. Chen, a renunțat la funcția de interimar pe acest post. Adam Emery, purtător de cuvânt al companiei BlackBerry a confirmat schimbarea de titulatură, iar în cadrul show-ului CES 2014, Chen a promis că va rămâne la BlackBerry.

Pe lângă confirmarea schimbării de titulatură, Emery a mai afirmat: “După ce au fost calculate veniturile obținute, și după întâlnirile cu analiștii din media la CES, John a spus că va fi CEO BlackBerry până când compania își va reveni din punct de vedere financiar. Căutarea pentru un nou CEO a încetat”.

Mr. Chen a devenit șef executiv BlackBerry în luna noiembrie 2013, după ce vechiul șef executiv, Thorsten Heins, a fost concediat după abandonarea planurilor de a vinde compania. Vom vedea cum va reuși BlackBerry să atragă publicul în acest an și desigur, să revină pe profit.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×