Șeful executiv Blackberry - John S. Chen - renunță la funcția de interimat, pentru cea de CEO cu drepturi depline

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 660 ori
<b>Șeful executiv Blackberry - John S. Chen - renunță la funcția de interimat, pentru cea de CEO cu drepturi depline</b>Se pare că șeful executiv BlackBerry, John S. Chen, a renunțat la funcția de interimar pe acest post. Adam Emery, purtător de cuvânt al companiei BlackBerry a confirmat schimbarea de titulatură, iar în cadrul show-ului CES 2014, Chen a promis că...

Se pare că șeful executiv BlackBerry, John S. Chen, a renunțat la funcția de interimar pe acest post. Adam Emery, purtător de cuvânt al companiei BlackBerry a confirmat schimbarea de titulatură, iar în cadrul show-ului CES 2014, Chen a promis că va rămâne la BlackBerry.

Pe lângă confirmarea schimbării de titulatură, Emery a mai afirmat: “După ce au fost calculate veniturile obținute, și după întâlnirile cu analiștii din media la CES, John a spus că va fi CEO BlackBerry până când compania își va reveni din punct de vedere financiar. Căutarea pentru un nou CEO a încetat”.

Mr. Chen a devenit șef executiv BlackBerry în luna noiembrie 2013, după ce vechiul șef executiv, Thorsten Heins, a fost concediat după abandonarea planurilor de a vinde compania. Vom vedea cum va reuși BlackBerry să atragă publicul în acest an și desigur, să revină pe profit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×