Imagini proaspete hands on cu Samsung Galaxy Note 3 Lite aka Neo plus câteva dotări ajung pe web

1.955 ori
<b>Imagini proaspete hands on cu Samsung Galaxy Note 3 Lite aka Neo plus câteva dotări ajung pe web</b>Samsung Galaxy Note 3 Lite, cunoscut mai nou și drept Neo ni se dezvăluie astăzi cu toate informațiile de care avem nevoie pentru un produs nou: benchmark-uri, specificații și câteva fotografii hands on. &nbsp; îl așteptam pe acest nou venit la...

Samsung Galaxy Note 3 Lite, cunoscut mai nou și drept Neo ni se dezvăluie astăzi cu toate informațiile de care avem nevoie pentru un produs nou: benchmark-uri, specificații și câteva fotografii hands on.

îl așteptam pe acest nou venit la CES 2014, sincer să fiu, dar dintr-un motiv sau altul el nu a primit o lansare oficială. Acest frate mai mic al lui Galaxy Note 3 vine cu un procesor Exynos 5260 numit un hexa core de către sursa scăpării, deoarece e capabil să pună în mișcare 6 CPU-uri simultan. Ca design noul model aduce cu Note 3 și are și imitația de piele în zona din spate.

Imagini proaspete hands on cu Samsung Galaxy Note 3 Lite aka Neo plus câteva dotări ajung pe web

Ecranul său are aceeași diagonală, dar rezoluția este una HD și camera de 13 MP e înlocuită de una de 8 MP în spate, plus una frontală de 2 MP. în rest primim dotări destul de bune, ce includ o baterie de 3100 mAh, 16 GB memorie internă, slot microSD, 2 GB RAM și un GPU Mali T624. Terminalul obține 29.000 de puncte în AnTuTu, ceea ce e foarte bine pentru un model Lite, iar un alt avantaj al său e că păstrează stylusul specific seriei Note și probabil grosul funcțiilor de pe Note 3.

Imagini proaspete hands on cu Samsung Galaxy Note 3 Lite aka Neo plus câteva dotări ajung pe web

Așteptăm acum și un preț și o dată de lansare pentru Samsung Galaxy Note 3 Neo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×