iPhone 5s și iPhone 5c, disponibile oficial În România Începând cu data de 25 octombrie

1.268 ori
<b>iPhone 5s și iPhone 5c, disponibile oficial În România Începând cu data de 25 octombrie</b>în urma unui pont primit pe Twitter, aflăm că Apple a emis un comunicat de presă, în care anunță&nbsp;disponibilitatea lui iPhone 5s și iPhone 5c din data de 25 octombrie, pe mai multe piețe de desfacere, printre care și România. &nbsp; &nbsp;...

în urma unui pont primit pe Twitter, aflăm că Apple a emis un comunicat de presă în care anunță disponibilitatea lui iPhone 5s și iPhone 5c din data de 25 octombrie pe mai multe piețe de desfacere, printre care și România.

Vom vedea cele două terminale pe rafturile operatorilor de telefonie mobilă din România la prețuri cuprinse între 250 și 700 euro, în funcție de abonamentul ales. Orange, Vodafone și Cosmote vor fi cu siguranță pe lista distribuitorilor oficiali, întrebarea e dacă și retailerii care au adus până în acest moment pe sub mână cele două terminale, vor scădea prețul cu această ocazie!

Vă reamintesc că Mobilissimo.ro i-a făcut deja recenzia lui iPhone 5s, pe care o puteți citi și viziona urmând acest link.

Vă tentează noile iPhone-uri când vine vorba de o prelungire de contract sau semnarea unui nou contract cu operatorii de telefonie mobilă?

PREȚURI PRACTICATE DE RETAILERI îN ACEST MOMENT:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×