Evolio lansează Happy Go, primul smartphone din oferta companiei

2.441 ori
<b>Evolio lansează Happy Go, primul smartphone din oferta companiei</b>Cei de la Evolio au lansat în cursul zilei de azi, primul lor smartphone. Este vorba despre Evolio Happy Go, terminal ce vine cu soft de navigare și harți preinstalate. Happy Go este un device dual-sim, rulează Android 4.2 și este construit pe...

Cei de la Evolio au lansat în cursul zilei de azi, primul lor smartphone. Este vorba despre Evolio Happy Go, terminal ce vine cu soft de navigare și harți preinstalate. Happy Go este un device dual-sim, rulează Android 4.2 și este construit pe platforma hardware Mediatek 6589.

Telefonul dispune de un procesor quad-core de 1.2 gHz, accelerator grafic PowerVR, 1gb RAM și 4 gb memorie de stocare, memorie ce poate fi extinsă cu ajutorului unui card microSD de pâna la 32 gb. Display-ul lui Happy Go măsoară 4.5 inch ( rezoluție 1280x720p )  și vine cu o densitate a pixelilor de 326PPI. Printre celelalte specificații mai regăsim o cameră foto principală de 8 megapixeli, o cameră secundară de 2 megapixeli, wi-fi, bluetooth, accelerometru, busolă digitală, senzor de lumină și senzor de proximitate.

Evolio Happy Go

Evolio Happy Go are o grosime de doar 8.9 mm și cântărește 115 grame. De asemenea este disponibilă și o versiune ce vine fără softul de navigare, numită Evolio Happy. Smartphone-ul este disponibil pe site-ul Evolio și se vinde la următoarele prețuri:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×