iPhone 6 este scos din cutie devreme, evident sub formă de clona deocamdată (Video)

2.337 ori
<b>iPhone 6 este scos din cutie devreme, evident sub formă de clona deocamdată (Video)</b>Clonele de telefoane mobile nu reprezintă nimic nou, dar atunci când e clonat un handset nelansat încă suntem cu adevărat intrigați. Mai jos vedem un unboxing de iPhone 6, în versiunea sa copiată. &nbsp; Terminalul are la pachet un manual...

Clonele de telefoane mobile nu reprezintă nimic nou, dar atunci când e clonat un handset nelansat încă suntem cu adevărat intrigați. Mai jos vedem un unboxing de iPhone 6, în versiunea sa copiată.

Terminalul are la pachet un manual alb-negru, care ne prezintă screenshoturi din iOS 6, deci nici măcar nu e la zi cu noutățile. Trebuie să recunosc că măcar cutia arată bine și în ea găsim o cheiță metalică, o copie de căști EarPods și un alimentator USB cu cablu ce imita Lightning. Clona păstrează mărimea machetelor de iPhone 6 ajunse pe web în ultima vreme și păstrează și ecranul de 4.7 inch.

Teoretic e prima oară când vedem modul în care ar putea funcționa și arata noul iPhone. Handsetul are un procesor dual core și vine cu Android la bord, cu un skin iOS peste. Rezultatele sunt de 7 ori mai slabe în GeekBench 3 față de iPhone 5s de exemplu, deci la capitolul performanta aceasta clonă de iPhone 6 nu stă bine. Lagul e destul de mare, chiar și în zona de notificări sau Action Center.

Amuzant e că atunci când țineți apăsat butonul Home veți activa Google Now și nu Siri, iar aici remarcăm și un inel în jurul butonului Home, în ciuda lipsei unui scanner de amprente. Mărimea pare destul de user friendly la acest terminal, care poate fi cumpărat de pe un site chinezesc la prețul de 200 de dolari.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×