Vodafone oferă telefoane la prețuri speciale În perioda 1-15 august; promoție disponibilă exclusiv online

1.948 ori
<b>Vodafone oferă telefoane la prețuri speciale În perioda 1-15 august; promoție disponibilă exclusiv online</b>în timp ce canicula pare a poposi din nou la noi în țară, iată că operatorul Vodafone România se gândește că o serie de reduceri speciale nu ar strica deloc. Astfel, în perioada 1-15 august, vom beneficia de o serie de smartphone-uri la...

în timp ce canicula pare a poposi din nou la noi în țară, iată că operatorul Vodafone România se gândește că o serie de reduceri speciale nu ar strica deloc. Astfel, în perioada 1-15 august, vom beneficia de o serie de smartphone-uri la prețuri speciale, promoția fiind disponibilă exclusiv online.

Printre aceste terminale regăsim atât device-uri mid-range, cât și dispozitive de top, cum ar fi phablet-ul Samsung Galaxy Note 3. Unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri este Alcatel Pop C7, device ce oferă un display HD de 5 inch, un procesor MediaTek, 512 MB RAM și o cameră foto de 5 megapixeli. Acesta poate fi achiziționat acum la abonamentul Smart 13 la un preț de 1 euro (preț vechi - 24 eur).

Huawei Ascend P7

Următorul pe listă este Samsung Galaxy S4 Mini, device care costă acum 29 euro la abonamentul RED 25. De asemenea, întâlnim și alte terminale ca și Sony Xperia E1 - 9 euro la abonament Smart 11, Huawei Ascend G6 LTE - 34 euro la abonament RED 19, sau Huawei Ascend P7, flagship ce poate fi achiziționat la prețul de 79 euro împreună cu un abonament RED 25.

Samsung Galaxy Note 3

Ultimul smartphone ce intră în aceasta ofertă de telefoane cu prețuri speciale este Samsung Galaxy Note 3, un phablet care încă se regăsește în topurile celor mai puternice terminale de pe piață deși a fost lansat acum mai bine de 1 an. Prețul acestuia devine astfel de 149 euro împreună cu abonamentul RED 39.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×