iPhone 6 fotografiat sub formă de machetă, În varianta de culoare aurie

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.055 ori
<b>iPhone 6 fotografiat sub formă de machetă, În varianta de culoare aurie</b>încă o serie de fotografii cu iPhone 6 sub formă de macheta au apărut pe web și de această dată terminalul este înfățișat în varianta sa aurie. Decupajul camerei pare ciudat pe acest model, dar poate că machetă nu a fost bine finisată. Pe...

încă o serie de fotografii cu iPhone 6 sub formă de macheta au apărut pe web și de această dată terminalul este înfățișat în varianta sa aurie. Decupajul camerei pare ciudat pe acest model, dar poate că machetă nu a fost bine finisată.

Pe lângă modelul auriu, vedem și unul Space Gray și argintiu, care adopta un senzor Touch ID cu inel auriu, ce pare o alegere ciudată de design. Au revenit și zvonurile care afirmă că iPhone 6 va veni cu un display de 4.7 inch și unul de 5.5 inch, împrumutând elemente de design de la iPod Touch de generație a cincea. Noul handset va avea și butoane cu design nou, iar în acest moment Internetul e suprasaturat de imagini cu noul iPhone.

iPhone 6 fotografiat sub formă de machetă, În varianta de culoare aurie

în alți ani jubilam la fiecare scăpare și a fost un șoc uriaș atunci când un prototip de iPhone a fost uitat într-un bar. Acum porțile Apple sau ale fabricilor partenerilor săi par deschise, de vreme ce iPhone 6 a fost deja întors pe toate părțile și misterul e inexistent. Cu ce ne mai poate surprinde telefonul?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×