ZTE Blade L2 va debuta În Europa În curând: model modest cu Jelly Bean

Autor:  | Publicat în:  ZTE 832 ori
<b>ZTE Blade L2 va debuta În Europa În curând: model modest cu Jelly Bean</b>ZTE Blade L2 e gata să debuteze în Europa în acest an, cu accent pe piața din Spania și Grecia se pare. Avem de-a face cu un handset de buget aici, unul dintre acele modele care rulează Jelly Bean și nu KitKat. &nbsp; De vreme ce predecesorul...

ZTE Blade L2 e gata să debuteze în Europa în acest an, cu accent pe piața din Spania și Grecia se pare. Avem de-a face cu un handset de buget aici, unul dintre acele modele care rulează Jelly Bean și nu KitKat.

De vreme ce predecesorul acestui model a vândut destul de multe unități, așteptările de la L2 sunt destul de mari. ZTE Blade L2 rulează Android 4.2 și include un display de 5 inch, cu rezoluție de 480 x 854 pixeli, un procesor quad core MediaTek de 1.3 GHz și 1 GB RAM. Avem la bord și 4 GB memorie internă, WiFi și Bluetooth 4.0.

Printre dotări se mai numără și GPS, o baterie de 2000 mAh și posibil și slot microSD, deși nu este încă menționat acest aspect la nivel oficial. Pe partea de cameră, avem un senzor VGA în față și unul de 5 megapixeli în spate, cu blitz LED. încă nu avem un preț sau o dată clară de lansare, dar dacă mă întrebați pe mine, acest model ar putea costa lejer în jur de 150 de euro.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×