LG G3 apare În imaginile finale de presă, arată ca un câștigător!

Autor:  | Publicat în:  LG 2.319 ori
<b>LG G3 apare În imaginile finale de presă, arată ca un câștigător!</b>LG G3 provoacă deja pasiuni înainte de lansarea sa, prin scăpările pe web ale telefonului, care ne dezvăluie un model foarte arătos. De la primele imagini blurate cu telefonul și până azi, acest handset a primit doar laude, deci așteptăm cu...

LG G3 provoacă deja pasiuni înainte de lansarea sa, prin scăpările pe web ale telefonului, care ne dezvăluie un model foarte arătos. De la primele imagini blurate cu telefonul și până azi, acest handset a primit doar laude, deci așteptăm cu nerăbdare lansarea de pe 27 martie. și acum să vedem randari profesioniste, destinate presei de obicei:

Observăm noul handset într-o variantă aurie atât de la modă în ziua de azi, de la iPhone 5s cel auriu încoace. Zvonurile afirmă că terminalul va veni cu o carcasă specială din material plastic făcut să arate că metalul prelucrat, dar și protejată contra apei. Policarbonatul e probabil alegerea celor de la LG, iar noul lor telefon se remarcă printr-un display de 5.5 inch, cu rezoluție impresionantă, de 2560 x 1440 pixeli.

LG G3 apare În imaginile finale de presă, arată ca un câștigător!

La interiorul acestui nou venit avem un procesor Snapdragon 805 și 3 GB RAM, iar în spate se afla o cameră de 13 MP cu stabilizare optică și blitz dual tone. Interfața Optimus UI e acum plată, iar noul venit are o margine a ecranului extrem de subțire. Ce îi lipsește acestui device? Da chiar, ce îi lipsește acestui device? Vă aștept răspunsurile în comentariile de mai jos!

LG G3

LG G3 apare În imaginile finale de presă, arată ca un câștigător!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×