Samsung România lansează oficial modelul Galaxy Alpha În cadrul unui eveniment de presă

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.421 ori
<b>Samsung România lansează oficial modelul Galaxy Alpha În cadrul unui eveniment de presă</b>Astăzi, 30 septembrie, Samsung România a lansat oficial pe plan local noul smartphone Galaxy Alpha. Acesta a debutat în cadrul unui eveniment ce a avut loc în București la Galeriile Galateca, locație ce a fost destul de încăpătoare pentru toți...

Astăzi, 30 septembrie, Samsung România a lansat oficial pe plan local noul smartphone Galaxy Alpha. Acesta a debutat în cadrul unui eveniment ce a avut loc în București la Galeriile Galateca, locație ce a fost destul de încăpătoare pentru toți jurnaliștii ce au fost invitați.

După cum bine știți, aici la Mobilissimo, am mai luat acum ceva timp contact cu Samsung Galaxy Alpha, mai precis la începutul acestei luni în Berlin, oraș în care s-a desfășurat expoziția IFA 2014. Printre noutățile aduse de acest terminal se numără în primul rând rama metalică ce oferă atât un look mai premium, cât și o rezistență sporită.

Samsung România lansează oficial modelul Galaxy Alpha În cadrul unui eveniment de presă

Printre momentele ce au fost incluse în prezentarea telefonului, s-a inclus și o parte în care am remarcat procesul prin care a fost posibilă realizarea unui astfel de device, reamintindu-vă faptul că acesta măsoară doar 6.7 mm în grosime. Deși ecranul poate fi un pic cam slab pentru 2014, Galaxy Alpha impresionează plăcut la capitolul hardware.

Samsung Galaxy Alpha

Astfel, avem la dispoziție un procesor octa-core Exynos 5430 compus din patru nuclee Cortex-A15 de 1.8 GHz și alte patru nuclee Cortex-A7 de 1.3 GHz, un GPU Mali-T628 MP6, 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare. Din păcate, acest model nu beneficiază de un slot pentru carduri microSD.

Samsung Galaxy Alpha lansat oficial in Romania

De asemenea, Galaxy Alpha oferă și o cameră foto principală de 12 megapixeli ce aduce autofocus, bliț LED și posibilitatea de captură video la rezoluție 4K la 30fps, cât și captură în format slow-motion 1080p la 120fps. Totodată, primim și ultima versiune Android, și anume versiunea 4.4.4 KitKat. Printre funcțiile extra preluate de la modelele anterioare lansate pe piață, se numără atât un monitor cardiac, cât și un scanner pentru amprente.

Samsung România lansează oficial modelul Galaxy Alpha În cadrul unui eveniment de presă

Din câte am putut remarca la fața locului, Samsung Galaxy Alpha este cu adevărat un terminal diferit față de cele cu care ne-am obișnuit până acum din partea producătorului sud-coreean. Astfel, primim un device mult mai arătos și foarte subțire, talia acestuia fiind de doar 6.7 mm (vs. iPhone 6 - 6.9 mm).

Samsung România lansează oficial modelul Galaxy Alpha În cadrul unui eveniment de presă

Dacă până acum existau persoane care spuneau că Samsung nu aduce pe piață terminale cu adevărat premium care să își merite banii, iată că Galaxy Alpha este un prim model ce vine în întâmpinarea acestor clienți, urmând ca alte noi astfel de device-uri metalice să fie lansate în viitor. O listă cu magazinele care îl au în stoc gasiți aici!

Samsung Galaxy Alpha hands-on video

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×