iPhone 6c 2016 primeşte noi randari şi zvonuri: ecran de 4 inch, muchii rotunjite şi noi culori

1.349 ori
<b>iPhone 6c 2016 primeşte noi randari şi zvonuri: ecran de 4 inch, muchii rotunjite şi noi culori</b>Anul 2016 nu putea &icirc;ncepe liniştit, fără ca o serie de zvonuri despre un viitor telefon Apple să &icirc;şi facă apariţia. Nu e vorba despre iPhone 7, ci despre deja miticul iPhone 6c 2016, cunoscut pentru o scurtă perioadă şi ca iPhone 7c....

Anul 2016 nu putea începe liniştit, fără ca o serie de zvonuri despre un viitor telefon Apple să îşi facă apariţia. Nu e vorba despre iPhone 7, ci despre deja miticul iPhone 6c 2016, cunoscut pentru o scurtă perioadă şi ca iPhone 7c. Azi vedem noi randari ale sale şi aflăm şi noi detalii.

Se pare că handsetul va adopta culori ale carcasei ce aduc cu cele ale unui iPod Touch, iar ca design el va imita abordarea modelelor iPhone actuale. Randarile aparţin celor de la 9to5mac şi preiau elementele menţionate de zvonuri, transformându-le în reprezentări 3D. Se remarcă aici muchiile rotunjite şi formatul de design în stil iPhone 6.

iPhone 6c 2016

Un nou raport de la KGI afirma că vom vedea la bordul acestui handset un procesor Apple A9, 16 GB stocare, senzor Touch ID şi 2 GB RAM. Vom mai primi şi NFC şi zvonurile vorbesc despre o lansare în prima jumătate a anului. Surse din China menţionează o baterie de 1642 mAh pentru 6c, un salt faţă de bateria de pe iPhone 5s de exemplu şi ni se recomandă să nu ne aşteptam la 3D Touch aici.

iPhone 6c 2016

iPhone 6c ar urma să îl înlocuiască pe iPhone 5s în portofoliul Apple, fiind un device cu ecran de 4 inch şi preţ în jurul valorii de 450 de dolari, poate chiar mai puţin.

iPhone 6c 2016

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×