CES 2016: Lenovo lansează accesoriile modulare ThinkPad Stack, printre care şi proiector şi staţie de încărcare

555 ori
<b>CES 2016: Lenovo lansează accesoriile modulare ThinkPad Stack, printre care şi proiector şi staţie de încărcare</b>CES 2016 nu &icirc;nseamnă doar tablete şi telefoane noi, ci şi accesorii, precum cele din gama ThinkPad Stack. E vorba de periferice modulare pentru computere, care acum includ două produse proaspăt anunţate. &nbsp; E vorba depre ThinkPad Stack...

CES 2016 nu înseamnă doar tablete şi telefoane noi, ci şi accesorii, precum cele din gama ThinkPad Stack. E vorba de periferice modulare pentru computere, care acum includ două produse proaspăt anunţate.

E vorba depre ThinkPad Stack Mobile Projector, un proiector portabil cu baterie şi difuzor integrate, dar şi despre ThinkPad Stack Charging Station, un pad de încărcare fără fir. Accesoriul anterior menţionat nu e singurul cu proiector integrat de la CES, Lenovo anunţând şi o tabletă cu o astfel de dotare. Revenind la accesoriile Stack ele au dublu rol, de a funcţiona în tandem cu un PC, fie de a fi ataşate altor module, precum o baterie de 10.000 mAh sau un difuzor Bluetooth.

ThinkPad Stack Charging Station

Proiectorul prezentat aici oferă 150 de lumens şi o rezoluţie nativă 720p, dar şi capacitate Miracast wireless, astfel că se poate conecta la terminale şi fără fir pentru a realiza proiecţii. Acest device va sosi pe piaţa în aprile la preţul de 399 dolari. Nouă staţie de încărcare ThinkPad Stack Charging Station va sosi tot în aprilie, la un preţ mai accesibil, de 50 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×