iPhone 6S Plus e cu mult în fata rivalilor din 2015, în cele mai noi statistici AnTuTu

1.483 ori
<b>iPhone 6S Plus e cu mult în fata rivalilor din 2015, în cele mai noi statistici AnTuTu</b>AnTuTu a publicat un nou raport anual cu privire la performanţa smartphone-urilor, incluz&acirc;nd de această dată şi modelele iPhone 6S şi 6S Plus. Varianta 6.0 a benchmarkului a adus şi suport pentru iOS, sau mai bine zis pentru comparaţii...

AnTuTu a publicat un nou raport anual cu privire la performanţa smartphone-urilor, incluzând de această dată şi modelele iPhone 6S şi 6S Plus. Varianta 6.0 a benchmarkului a adus şi suport pentru iOS, sau mai bine zis pentru comparaţii între benchmarkuri cross platform.

De cum a sosit integrarea iOS, Apple a şi ocupat primul loc, cu 132.620 de puncte în topul global pe 2015. Scorul e atins de pe iPhone 6S Plus, urmat de Huawei Mate 8, cu 92.746 de puncte şi apoi Meizu Pro 5, cu 86.214 puncte. Samsung Galaxy Note 5 se afla pe locul 4, cu 83.364 puncte, urmat de Galaxy S6 Edge+ , cu 82.087 puncte.

Chipsetul Apple A9 domina acest top, urmat de Kirin 950 şi de 3 telefoane cu chipset Exynos 7420, inclusiv cel Meizu. iPhone 6 Plus s-a clasat pe locul 6, iar apoi vine şi OnePlus 2 cu varianta 2.1 de chipset Snapdragon 810. De remarcat şi faptul că odată cu sosirea lui AnTuTu v6 parcă scorurile sunt mai generoase decât în versiunea 5.7 spre exemplu, câştigând câteva mii de puncte pe terminalele testate de noi în paralel cu ambele versiuni de benchmarkuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×